فواید میوه های قرمز+ اینفوگراف

در حالی که گوشت قرمز می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی افزایش دهد بسیاری از میوه های قرمز به سلامت قلب کمک می کنند. 

نبض ما– میوه‌های قرمز، حجم بسیار بالایی از فیبر غذایی، انواع آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین A، پکتین، ویتامین C، پتاسیم، ویتامین‌های گروه B، منیزیم و منگنز را در خود جای داده‌اند.

یکی از توصیه‌های تغذیه‌ای مهم که معمولا از سوی متخصصان تغذیه مطرح می‌شود، استفاده از میوه‌ها و سبزی‌های تازه با رنگ‌های تیره‌تر است. هرچه میوه‌ها و سبزی‌ها، تیره‌تر باشند، آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری هم دارند.

میان انواع میوه‌های رنگی، میوه‌های قرمز دارای طعم‌هایی جذاب و خواصی کم‌نظیر برای بدن هستند و می‌توانند یک ماده غذایی بسیار مفید برای ما محسوب شوند.

میوه‌های قرمز، حجم بسیار بالایی از فیبر غذایی، انواع آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین A، پکتین، ویتامین C، پتاسیم، ویتامین‌های گروه B، منیزیم و منگنز را در خود جای داده‌اند.

مواد غذایی قرمز

فواید میوه های قرمز+ اینفوگراف
5 (100%) 2 رای

ساختمان پزشکان

دکتر حسین نجفی

متخصص قلب و عروق

دکتر فریبا هندسی

متخصص فشارخون

دکتر مجید نجفی

متخصص بیهوشی و درد

دکتر مهرداد فلاح

متخصص دندانپزشکی