مسمومیت خون با این ظروف کریستالی

یک کارشناس سازمان میراث فرهنگی مدعی شد استفاده و به‌کارگیری برخی از انواع ظروف کریستال باعث ورود سم به خون می‌شود.

نبض ما–  فرهاد فلاح درباره عدم استفاده از ظروف کریستال برای کاربردهای خوراکی اظهار داشت: کریستال ۲۴ درصد سمی است و مورد مصرف خوراکی نباید قرار بگیرد، مثلاً نباید در چنین ظروفی ماست، ترشی، چای و نوشیدنی‌های گرم ریخته شود.
وی ادامه داد: برای مصرف خوراکی با ظروف کریستال باید از کریستال ۱۰ الی ۱۲ درصد استفاده شود زیرا درصد بالاتر سمی است و وارد خون شده و باعث مسمومیت می‌شود.
رئیس گروه حمایت از تولید صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: روی کریستال‌ها براساس قوانین سازمان بهداشت جهانی باید لیبل طلایی زده شود، که مثلاً این کریستال ۱۰ درصد Pb است و یا ۲۴ Pb دارد.

منبع:تسنیم

5/5 - (2 امتیاز)

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال نظر

درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از پزشکان نبض‌ما بپرسید