۵ دستور ساده برای تهیه‌ی مرغ مارینه+عکس

در این مطلب، پنج شیوه‌ی سالم تهیه‌ی مرغ مارینه را به شما توصیه می کنیم که به راحتی می‌توانید در فریز منجمدشان کرده و از خوردن‌ شان هم لذت ببرید.

نبض ما– از هرکسی که سبک زندگی سالمی دارد بپرسید رمز سلامتش چیست، بیشترشان خواهند گفت برنامه ریزی درست غذایی، کلید سلامتی است.

اگر برای برنامه ریزی و تهیه‌ی مواد اولیه‌ی غذا یک ساعت وقت بگذارید، روزهایی که مشغله‌های زیادی دارید، شام و ناهارتان روی میز آماده خواهد بود.

هر دستوری که ارا‌ئه می‌شود برای دو عدد سینه‌ی بدون استخوان مرغ است که شما می‌توانید به نسبت هر تعدادی که دوست دارید، تغییرش دهید. برای هر دستور، تمام مواد را همراه مرغ ترکیب کرده و در کیسه‌ی فریزر قرار دهید. اگر مواد را در زیپ کیپ قرار دهید، می‌توانید تا سه ماه آنها را در فریزر نگه دارید.

مارینه ی گشنیز و لیمو

در یک کاسه این مواد را با هم ترکیب کنید:

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، آب و پوست رنده‌ شده‌ی یک عدد لیموترش، نصف فنجان گشنیز خُرد شده، یک حبه سیر خُرد شده و یک قاشق غذاخوری پودر چیلی و نمک و فلفل.

مارینه ی گشنیز و لیمو

پیشنهاد برای ساید دیش: لوبیای سیاه و برنج با سس گشنیز و لیمو. با برش‌های لیمو و شاخه‌ای گشنیز تزئین کنید.

مارینه ی لیمو و ادویه

در یک کاسه این مواد را با هم ترکیب کنید:

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، آب و پوست رنده شده‌ی یک عدد لیموترش، یک قاشق چایخوری جعفری خرد شده، یک قاشق چایخوری مریم گلی خرد شده، یک قاشق چایخوری رزماری خرد شده، یک قاشق چایخوری آویشن خرد شده و یک حبه سیر خرد شده و نمک و فلفل.

پیشنهاد برای ساید دیش: پوره سیب زمینی و اسفناج بخارپزشده. با برش‌های لیمو و جعفری خرد شده تزئین کنید.

مارینه با سس تریاکی

در یک کاسه این مواد را با هم ترکیب کنید:

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۲ قاشق غذاخوری سویا سس، یک قاشق غذاخوری عسل، یک چهارم فنجان شکر قهوه‌ای، یک حبه سیر خرد شده و نصف قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده و نمک و فلفل.

مارینه با سس تریاکی

پیشنهاد برای ساید دیش: برنج قهوه‌ای و بروکلی بخارپزشده. با پیاز یا موسیر و یا پیازچه تزئین کنید.

مارینه با سس کاری و نارگیل

در یک کاسه این مواد را با هم ترکیب کنید:

نصف فنجان شیر نارگیل، یک قاشق غذاخوری پودر کاری، یک حبه سیر خرد شده، نصف قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده و نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز و نمک و فلفل.

مارینه با سس کاری و نارگیل

پیشنهاد برای ساید دیش: برنج و فلفل دلمه‌ای قرمز. با پوسته‌های فلفل قرمز، گشنیز و برش‌های لیمو تزئین کنید.

مارینه با  عسل و بالزامیک

در یک کاسه این مواد را با هم ترکیب کنید:

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک، یک قاشق غذاخوری عسل، یک حبه سیر خرد شده، یک چهارم فنجان برنج قهوه‌ای و نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز و نمک و فلفل.

مارینه با  عسل و بالزامیک

پیشنهاد برای ساید دیش: هویج‌ تفت داده‌شده و لوبیا سبز. با جعفری خرد شده تزئین کنید.

۵ دستور ساده برای تهیه‌ی مرغ مارینه+عکس
4.8 (95%) 4 رای

ساختمان پزشکان

دکتر حسین نجفی

متخصص قلب و عروق

دکتر مجید نجفی

متخصص بیهوشی و درد

دکتر مهرداد فلاح

متخصص دندانپزشکی

ممکن است شما دوست داشته باشید