چگونه در منزل سمبوسه تهیه کنید؟!

 

کمتر کسی را پیدا می کنید که اسم جنوب و آبادان را بشنود اما به یاد سمبوسه نیافتد، سمبوسه جزو غذاهای جنوبی که طرفداران بسیاری را دارد، در این بخش از سایت برای شما طرز تهیه سمبوسه را آماده کرده ایم، با ما همراه باشید.

مواد لازم سمبوسه :

مواد لازماندازهمقدار / کالری
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم100 گرم / 240 کالری
سیب زمینی آب پز۳ عدد100 گرم / 75 کالری
پیاز۱ عدد100 گرم / 5 کالری
جعفری۳ قاشق غذاخوری100 گرم / 25 کالری
نمک و زردچوبه و فلفلبه مقدار کافی100 گرم / 0 کالری
نان لواش۶ عدد100 گرم / 250 کالری
تخم گشنیزیک قاشق غذاخوری100 گرم / 20 کالری

طرز تهیه

*. پیاز را رنده می کنیم و با گوشت مخلوط کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم.

*. سپس نمک و زردچوبه و فلفل و یک فنجان آب درون گوشت سرخ شده می ریزیم و گوشت را می پزیم.

*. ( سمبوسه معمولن تند است و فلفل آن را طبق ذائقه خودتان باید اضافه کنید.)

*. سیب زمینی پخته را رنده کرده و با جعفری خرد شده به گوشت اضافه می کنیم.

*. ( من از جعفری خشک استفاده کردم) در صورت تمایل می توانید از قارچ هم استفاده کنید.

*. نان لواش را که بهتر است کمی خمیر باشد به صورت نوارهای باریکی می بریم.

*. در ابتدا ی نوار از مایه سمبوسه روی نان می گذاریم و بصورت مخروظی آنها را می پیچیم.

*. در ظرف گودی روغن می ریزم و وقتی داغ شد سمبوسه ها را در آن سرخ می کنیم.

*. برای سبزی سمبوسه می توانید از سبزی های معطر هم استفاده کنید.

*. همینطور اگر تخم گشنیز به آن اضافه کنید خوشمزه و معطر می شود.

*. با ۶ عدد نان لواش ۱۸ عدد سمبوسه درست می شود

خواص گشنیز

*. مقدار گشنیز نباید از 30 گرم بیشتر شود زیرا مصرف زیاد گشنیز به ویژه تخم آن حالت بی حسی، خواب آلودگی، گیجی و گاهی فراموشی موقت ایجاد می کند.تخم گشنیز دارای اثر ضدباکتری است؛ درنتیجه مصرف دم کرده 15 گرم از آن در یک لیتر آب برای درمان بیماری های عفونی مانند حصبه، تب روده و مسمومیت هایی که منشا باکتری دارند بسیار مؤثر است.

منبع:آکاایران

5/5 - (2 امتیاز)

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال نظر

درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از پزشکان نبض‌ما بپرسید